2011. június 15., szerda

Apró remekül van


A műtétet már el is felejtette. 50 órával az ivartalanítás után ilyen gyönyörű volt a sebe. 

A második naptól rohangált, házat őrzött, pattogott a többiekkel. Felfedezte Jerry játékos kosarát, amiből észrevétlenül kicsempészte a plüss állatokat. Furcsa volt, hogy egyre üresebb a kosár. Aztán a játékok  egyenként bukkantak fel a kert különböző részein, leginkább bokrok alá berakva, félig betemetve.


Ezt a macikát a komposzt gödörben találtuk a fűnyírós kosár ürítésekor


Apró nagyon jó kutya, napközben itt-ott üldögél, nézelődik, simogatást követel,  időnként ellenőrzi a pipiket, befekszik egy kosárba és alszik egyet. A bűvös zaj, amire mindig ugrik, az a spejz ajtó nyitása.
Egyedül maradni nem szeret, nyüszít, sír - legalábbis egy ideig. Ő is olyan gazdit keres, aki többnyire otthon van vagy legalábbis nagyjából váltják egymást a családtagok. 

A napirendje nagyon szépen beállt már. Egyik legmulatságosabb szertartásuk, amikor mennek aludni. Utolsó kertvizitről libasorban jönnek be, a  "Jó éjszakát kívánok!" felszólításra ki-ki kilép a sorból és magától megy a helyére. Elöl jön Jerry és húz be balra a szobánkba. Utána Priznic, aki halad tovább, egészen a boxáig és automatikusan bújik bele. Utolsóként jön Chilike, aki még messzebb megy, a belső szobába.